arrow

Small Group Training

Doordat u in kleine groepjes traint krijgt u heel veel individuele aandacht. Ook kunnen de programma’s helemaal op uw mogelijkheden, wensen of doelen worden afgestemd. Tegelijkertijd kan het programma worden aangepast aan de een specifieke behoefte die er op dat moment is.

Personal Training

U wilt uw leven radicaal veranderen. Als u wilt slagen, hebt u een motivator nodig. Iemand die u een spiegel voorhoudt, duidelijk en eerlijk. Van mens tot mens. De personal trainer begeleidt u naar een nieuwe lifestyle. Met fitness en met voedingsadviezen. Zodat u uiteindelijk uw doel bereikt: een ander mens in een ander lichaam. Prettiger, gezonder, zelfbewuster.

Sports Specific Training

Een voetballer gebruikt vooral zijn voeten. Een handballer zijn handen. Voetballen en handballen hebben dus hun eigen trainingsmethodes, afgestemd op de bewegingen en het doel van de sport. Specifieke bewegingen dus. En die moeten ook specifiek worden getraind. Sports Specific Training traint wedstrijdsporters om het beste uit zichzelf te halen. Bij die uitdaging is de scheidslijn tussen hoge belasting en overbelasting heel dun. Sports Specific Training besteedt met speciale oefeningen dan ook veel aandacht aan blessurepreventie.